ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΥΨΗΛΗ ΑΝΤΟΧΗ

Η LA TENT κάνει τη διαφορά

H εταιρία LA TENT κατασκευάζει πέργκολες ποιότητας, χρησιμοποιώντας υλικά και εξαρτήματα από κορυφαίους ευρωπαϊκούς οίκους. Η ομάδα της εταιρίας αποτελείται από άτομα υψηλών ικανοτήτων που διαθέτουν μακρόχρονη εμπειρία και πάθος για ποιότητα και σωστή εξυπηρέτηση.

Υπηρεσίες

01. ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

H εταιρία LA TENT κατασκευάζει πέργκολες ποιότητας, χρησιμοποιώντας υλικά και εξαρτήματα από κορυφαίους ευρωπαϊκούς οίκους. Η ομάδα της εταιρίας αποτελείται από άτομα υψηλών ικανοτήτων που διαθέτουν μακρόχρονη εμπειρία και πάθος για ποιότητα και σωστή εξυπηρέτηση. Παράλληλα, η εμπειρία και τεχνογνωσία 40 και πλέον ετών, καθώς και η συνεχής ενημέρωση μιας ομάδας εξειδικευμένου προσωπικού, εγγυώνται άψογο αποτέλεσμα και πρωτότυπες λύσεις σκίασης που ανταποκρίνονται σε κάθε επιθυμία και επαγγελματική σας ανάγκη.

02. ΑΝΤΟΧΗ & ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ

Η LA TENT χρησιμοποιεί στις κατασκευές της υλικό κάλυψης PVC Block out του οίκου Sattler, το οποίο παρέχει απόλυτη αδιαβροχοποίηση και προστασία από την ακτινοβολία UV. Τα προϊόντα της ακολουθούν το πρότυπο ευρωπαϊκής πιστοποίησης CE. Τα συστήματα σκίασης LA TENT διαθέτουν μοτέρ Somfy, της μεγαλύτερης κατασκευάστριας εταιρίας μηχανισμών και αυτοματισμών στον τομέα της εξωτερικής και εσωτερικής σκίασης. Για μεγαλύτερες επιφάνειες, υπάρχει η δυνατότητα χρήσης δύο μοτέρ με συζευκτήρα.

03. ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ

Τα συστήματα σκίασης LA TENT κατασκευάζονται από υλικά άριστης ποιότητας και υψηλής αντοχής, ώστε να ανταποκρίνονται ακόμη και στις πιο υψηλές απαιτήσεις. Χαρακτηρίζονται από την άψογη αισθητική τους, αλλά και την αντοχή τους στο χρόνο και τις φθορές που προκαλούνται από τα καιρικά φαινόμενα. Στα συστήματα σκίασης LA TENT υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης φωτισμού LED με ροοστάτη αυξομείωσης φωτεινότητας (dimmable), ώστε να προσαρμόζεται στην ατμόσφαιρα του χώρου, αλλά παράλληλα να εξοικονομείται ενέργεια.